top of page

BE A BEE, KISS YOUR HONEY

Metaxa představuje absolutní novinku, Metaxa Honey Shot. Jde o spojení 5* Metaxy a řeckého medu z Peloponésu, který je nosnou ingrediencí produktu a dodává Metaxe na jemnosti. Metaxa Honey Shot cílí především na mladé lidi, kteří preferují sladší a jemnou chuť. K dostání bude v barech a restauracích po celé České republice a ve vybraných obchodech.


Řecko má s produkcí medu tisíciletou zkušenost. Jeho kvalitu i vlastnosti pozitivně ovlivňují jedinečné klimatické podmínky. Na řeckém Peloponésu, kde rostou vedle sebe jedle, kaštany, jabloně, hloh i divoké růže vzniká med nezaměnitelného aroma a chuti. Právě ten je součástí novinky Metaxa Honey Shot, jejíž základ tvoří 5* Metaxa.


Metaxa Honey Shot bude k dostání v barech a restauracích po celé České republice, zákazníci jí seženou i v obchodních řetězcích. Součástí marketingové podpory bude unikatní hostesková promoce, díky které Metaxa se svou novinkou přímo osloví desítky tisíc lidi napříč celou Českou republikou. Podpora novinky Metaxa Honey Shot startuje dubnu.


¨Metaxa Honey Shot je dalším z kroků k celkovému omlazování značky, změně její image i vnímání. Co osobně vnímám jako velký benefit je, že opravdu skvěle chutná, je jemná a její

součástí je pravý med, nikoliv jen aroma, jak je tomu u konkurence“, doplňuje Mária Hrablíková, Brand manažerka značky Metaxa pro Českou republiku a Slovensko.


Vlastnosti Metaxa Honey Shot

Barva: Světle jantarová se zlatými odlesky

Buket: Včelí plástev, pomerančové květy, jasmín, meruňka

Chuť: Bílé rozinky, dub, sušené fíky, koření

Doznívání: Sladká chuť s finálním tónem koření a pomerančové kůry

Obsah alkoholu: 30 %



bottom of page