top of page

CONVERSE: KOLEKCE CHUCK TAYLOR ALL STAR NA JARO/LÉTO 2016 V České republice a na Slovensku se poprv

Poprvé se v České republice a na Slovensku představují Chuck Taylor All Star II – nástupce legendárních Chuck Taylor All Star s izolační podrážkou s technologií Lunarlon.

Další novinkou jsou například Converse Chuck Taylor All Star Woven, které nohám poskytnou lehký a vzdušný pocit. V průběhu sezóny bude uvedena kolekce Converse Chuck Taylor All Star Sex Pistols zosobňující ikonický vizuální styl legendární punkové kapely, která vnesla do hudby prvek chaosu. Converse Chuck Taylor All Star Rubber jsou stylovou volbou do jarních dešťů pro svou voděodolnost, naopak Converse Deck Star ‘70 jsou elegantním letním slip modelem bez šněrování. Dále bude představena provokativní řada Converse Chuck Taylor All Star Iridescent Leather a nebo sportovně laděná kotníková teniska Converse Chuck Taylor All Star Brea. Slavná jména pak oslavují modely Converse Chuck Taylor All Star Warhol a Converse Chuck Taylor All Star Missoni.

Nové kolekce tenisek na jaro/léto 2016 bude k dostání od března 2016 u vybraných prodejců.

KOLEKCE TENISEK CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR

Converse Chuck Taylor All Star II

V České republice a na Slovensku se poprvé představuje model Chuck Taylor All Star II, který kromě nového designu přináší technologické vylepšení – stélku Lunarlon. Na mírně zvýšené sněhobílé podešvi dominuje nezaměnitelná silueta, která si vypůjčila to nejtypičtější z originálních tenisek Chuck Taylor All Star z roku 1917, ale zároveň se může chlubit novými prvky a čistším designem. Zmiňme především pěnový límec, mikro-semišové lemování nebo polstrovaný neklouzavý jazyk – díky těmto inovacím teniska padne jako ulitá. Samozřejmě nesmí chybět vyšité logo Chuck Taylor All Star, které je zároveň pečetí kvality tohoto stěžejního modelu.

Dostupné barvy: Black, Red, Blue, White

Converse Chuck Taylor All Star Rubber

Nové Converse Chuck Taylor All Star Rubber jsou voděodolné tenisky pro deštivé jarní dny v monochromatických provedeních. Zesílený jazyk poskytuje ochranu před deštěm a loužemi, tvarující vložka EVA přináší příjemný komfort i během jarních živlů.

Dostupné barvy: Yellow, Red, Black

Converse Chuck Taylor All Star Woven

Až sluníčko v létě zase pořádně přitopí, jsou tu pánské tenisky Converse Chuck Taylor All Star Woven, které doslova zchladí vaše chodidla. Tato unikátní struktura ručně tkaného plátna poskytuje neuvěřitelnou prodyšnost a komfort. Modely z řady Converse Chuck Taylor All Star Summer Woven mají minimalistický vnitřek, který tenisce umožňuje přizpůsobivý ohyb přesně podle tvaru nohy.

Dostupné barvy: Dolphin, White Multi, Black, White

Converse Chuck Taylor All Star Deck Star ‘70

Původně byly uvedeny v roce 1970. Deck Star je slip model s láskou vytažený z archivu, který nyní znovu ožívá. Díky své prodyšnosti je určen primárně do teplejšího počasí. Nazouvací teniska se zvýšenou podešví je vyrobena v detailech, které citují Converse retro styl ze sedmdesátých let. Tvarovaná podrážka pro dodatečný komfort dělá z modelu Converse Chuck Taylor All Star Deck Star ’70 vítanou pohodlnou a jednoduchou letní obuv.

Dostupné barvy: Black

Converse Chuck Taylor All Star Highline Shroud a Lux Shroud

Converse na jaře 2016 uvede přepracované modely Shroud, které představují velmi výraznou módní linií v kolekci Converse Chuck Taylor All Star. Dámský model Converse Chuck Taylor All Star Lux Shroud posouvá hranice designu a nabízí nejen elegantní přední zapínání na zip, ale současně s ním i tradiční šněrování, které je skryté pod svrchní vrstvou. Converse Chuck Taylor All Star Highline Shroud jsou vyrobené z měkké kůže, která pokrývá celý svršek tenisky, čímž dosahuje naprosto elegantního vzhledu.

Dostupné barvy: Lux Shroud - Black, Highline Shroud – Black, White

Converse Chuck Taylor All Star Iridescent Leather

Duhový lesk zmoklého chodníku – jakoby se právě on stal perfektním zdrojem inspirace pro nové modely dámských Converse Chuck Taylor All Star Iridescent Leather. Tato lesklá a barevná kolekce se představí s koženou špičkou a s výsostně umístěnou pečetí Chuck Taylor All Star. Díky svému vzhledu získá zajisté všechny lajky. Modelová řada také obdivuje skrytou krásu olejových skvrn, kterou přenáší i na texturu tenisky. Provokativní mokrý vzhled je unikátním hravým prvkem (post)moderního outfitu.

Dostupné barvy: Black, Egret, Pearl White, Baby Blue

Converse Chuck Taylor All Star Peached Canvas

Chuck Taylor All Star Peached Canvas je letní model nádherného řemeslného vzhledu z jemného materiálu. Mezi výjimečné prvky této tenisky patří určitě tkaninový svršek upravený peached technikou, řemeslně vyrobené čtvercové tkaničky anebo mosazné cvočky. Tkanina je navíc speciálně vypracovaná pro větší pocit komfortu.

Dostupné barvy: White, Black, Grey

Converse Chuck Taylor All Star Seasonal Colors

Zná to snad každý - rozmýšlení, co dnes na sebe. Sezónní barvy jsou zárukou, která vždycky funguje. Stačí zvolit správné kousky z šatníku a výsledek se nikdy neokouká. Seasonal Colors nabízí jednolité provedení v nízkých a vysokých siluetách, které podtrhují aktuální roční období. Samozřejmě v kombinaci s ikonickým logem Chuck Taylor All Star.

Dostupné barvy: White, Pink, Yellow, Red, Blue, Charcoal

Converse Chuck Taylor All Star Fringe Hardware

Kde se bohémství snoubí s festivalovou ranvejí, tam Converse Chuck Taylor All Star Fringe Hardware posouvá ten pravý letní hudební festival na zcela jinou úroveň. Po obvodu celého límce je teniska pokrytá hustými třásněmi z plátna, s fixací tkaniček a se zadním zipem pro snadné nazouvání i vyzouvání. Tento model je na léto prostě nutností.

Dostupné barvy: Parchment, Black

Converse Chuck All Star Ballet Lace

Ideální letní společník nejen na taneční parket, to jsou otevřené tenisky nízké siluety. Podrážku zdobí dvojitý pruh, který doslova podtrhuje svršek tenisky. V jednoduchosti je krása a letní baleríny v designu Chuck Taylor All Star jsou toho důkazem.

Dostupné barvy: Vanilla, Pink, Black, White

Converse Chuck All Star Brea

Tento model s vysokou siluetou definuje sportovní vzhled sezóny. Prvotřídně zpracované tenisky v jednobarevném koženém provedení, s přezkou na suchý zip a zvýšeným polstrovaným jazykem přináší dokonalé pohodlí. Vrací se ke kořenům Converse a cituje basketbalové legendy.

Dostupné barvy: White, Black, Red

Converse Chuck Taylor All Star Madison

Dalším naprosto jedinečným modelem je Converse Chuck Taylor All Star Madison spojený stejnou DNA, jako legendární Chucky z roku 1917. Madison zdobí vroubkovaná špička a zvýšený jazyk. Nízký moderní střih předvídá další odvážnou městskou akci.

Dostupné barvy: White, Black

Converse Chuck Taylor All Star Leather

Klasické kožené provedení s povrchovou úpravou zdůrazňující krásný matný vzhled. Elegantní teniska, která se nezalekne ani těch nejodvážnějších stylů oblékání. S tradiční gumovou špičkou a šněrováním, a to v nízkém i vysokém střihu. Converse Chuck Taylor All Star Leather nemůžou být špatnou volbou.

Dostupné barvy: White, Blue, Black

CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR - SPOLUPRÁCE

Converse Chuck Taylor All Star Sex Pistols

Converse vzdává hold legendární kapele Sex Pistols svou novou kolekcí Converse Chuck Taylor All Star Sex Pistols. Přináší tenisky, které se barvami, materiály a grafikou inspirovaly právě módou i grafickým stylem této legendární kapely. Každý model nese na svém jazyku ikonické logo Sex Pistols. Modely jsou kombinací ušlechtilých materiálů a grafiky, která cituje samotnou duši kapely Sex Pistols.

Dostupné barvy: Parchment, Thunder, White Multi

Converse Chuck Taylor All Star Andy Warhol

Kolekce, která se vrací již potřetí - Converse Chuck Taylor All Star Andy Warhol, přibližuje legendární umělecký styl Andyho Warhola z šedesátých let. Dva z jeho nejslavnějších obrazů - Andy Warhol Cow Wallpaper a Andy Warhol Flowers - zdobí letošní kolekci bot. S úctou k Warholově UV tvorbě mají letos nově tenisky v této spolupráci i reflexní prvky zářící ve tmě.

Dostupné barvy: White, Poppy Red, Yellow, Natural

Converse Chuck Taylor All Star Missoni

Letos úspěšná kolekce Converse Chuck Taylor All Star Missoni se vrací s novou interpretací podpisového vzoru Missoni - cikcaku. Tyto ostře řezané linie potisku jsou trefně nazvané “The Flame” („Plamen“). Další předností tohoto modelu je potištěné plátno s vetkanými metalickými cvočky. Kožený jazyk a pruh na patě dělají z této tenisky ideálního společníka na cestu na festival či jen tak.

Dostupné barvy: Road Trip Blue, Egret, Auburn, Black

bottom of page