top of page

Cointreau podporuje kreativní ženy po celém světě i v České republice a na Slovensku

Cointreau dlouhodobě navazuje na odkaz Louisy Cointreau, manželky zakladatele značky Edouarda Cointreau, která vždy využívala vlastní status k podpoře svobody a tvorby ostatních žen. Značka Cointreau proto v dnešní době podporuje kreativní a nezávislé ženy po celém světě, které se nebojí jít za svými sny. V České republice Cointreau startuje spolupráci hned s několika zajímavými osobnostmi. Jsou jimi návrhářské duo CHATTY, blogerka a novinářka Hannah Saleh z Vývařovna.com a módní designérka Zuzka Kubíčková.

V loňském roce, kdy se multifunkční umělkyně – herečka, režisérka a modelka Letitia Casta stala kreativní ředitelkou značky Cointreau, nastoupily na palubu „lodě“ Cointreau Creative Crew i další známé umělkyně - například herečka Eva Longoria, interiérová designérka Kelly Hoppen nebo britská novinářka Jo Elvin. V duchu iniciativy „Dare, Dream, Create“, jíž je Casta patronkou a tváří se Cointreau snaží podporovat kreativitu stejně tak jako na úplném počátku existence značky v 19. století.

„Cointreau Creative Crew je logickým vyústěním všech aktivit, kterými se značka po celém světě snaží podporovat ženy a probouzet v nich ty pravé Pařížanky. Je platformou pro spolupráci, setkávání i inspiraci ostatních“, dodává k projektu Alice Vaňková, Brand manažerka značky pro Českou republiku a Slovensko.

Výjimečné ženy podporuje značka Cointreau i v České republice. Core militantkami se staly módní návrhářka Zuzana Kubíčková, návrhářské duo CHATTY a bloggerka a novinářka Hannah Saleh. Všechny skvěle reprezentují fenomén úspěšných žen - Cointreau core militantek šířících pozitivní energii, které jsou mezi svými kamarádkami považované za autoritu i inspiraci a které ovlivňují životní styl nebo styl oblékání mnoha českých žen. Trojici zajímavých a tvůrčích žen doplňuje kadeřník Libor Šula, který podtrhuje krásu výjimečných a kreativních žen každý den.

Cointreau Crew Creative, protože kreativní a výjimečné ženy by se měly hýčkat.

bottom of page