top of page

Premium Outlet Prague Airport: první narozeniny s dárky pro všechny a novou ambasadorkou Darou Rolin

Premium Outlet Prague Airport (POP) slaví první narozeniny a jako dárek si naděluje novou ambasadorku, zpěvačku Daru Rolins, která se stává vůbec první tváří POP. Narozeniny pražského outletového centra si ale užijí i jeho návštěvníci. Během víkendu 29.2.-1.3.2020 na ně čeká bohatý program, kde chybět nebudou dětské aktivity, průvod hraček a pohádkových bytostí hračkářství Hamleys, balónkový mág a slaný popcorn pro každého zdarma. Rodiče si zpestří den nákupy s mimořádnými slevami, módní přehlídkou značky JK Klett nebo návštěvou unikátní sbírky automobilů Engine Classic Cars Gallery zcela zdarma. Detailní informace o programu jsou k dispozici na stránkách centra www.pop.cz.

Na návštěvníky čeká během narozeninového víkendu pražského outletového centra Premium Outlet Prague Airport (POP), který proběhne 29.2.-1.3.2020, spousta překvapení a opravdových zážitků. Jedním z nich bude průvod hraček a pohádkových postav hračkářství Hamleys, do kterého se budou moci zapojit děti i jejich rodiče. Své oblíbené zvířátko z balónků si děti mohou nechat vyrobit od balonkového mága a těšit se mohou i na slaný popcorn, který bude po celý víkend zdarma. Pro děti všech věkových kategorií bude v sobotu 29.2.2020 otevřena speciální dětská zóna, kde se mohou malí návštěvníci nejen vyřádit, ale i něco naučit zona, bude vedeme školenými instruktory. Dětský koutek TIME OUT nabídne další prostor pro zábavu a hry, včetně hlídání dětí. Rodiče zde tak mohou své ratolesti v klidu opustit a užít si nákupy a speciální nabídky slev na vybrané produkty, které POP nabídne pouze během tohoto víkendu.

V průběhu víkendu se uskuteční také autorská módní přehlídka české značky JK Klett, která představí své modely z ready to wear kolekce, která sluší všem věkovým kategoriím a důraz klade především na atributy jako je ženskost, elegance a harmonie. Na přehlídku se můžete těšit v sobotu 29.2 a to rovnou třikrát, v 16.00, 17.00 a v 18.00 hodin.

I mužská část zákazníků si přijde na své a jistě ocení otevřenou expozici Engine Classic Cars Gallery, která nabídne pohled na největší a nejpestřejší soukromou sbírku automobilů v České republice. Do její stáje patří na 150 automobilů světových značek jako je Ferrari, Aston-Martin, Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Citroen, Lancia, BMW, Fiat nebo Tatra. Součástí expozice je i neméně unikátní sbírka vozů značky Porsche. Expozice bude po celý víkend přístupná zdarma.

V rámci svých prvních narozenin si outletové centrum vybralo a jako dárek si nadělilo svou historicky první ambasadorku, kterou se stala úspěšná česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins.

„Zpěvačka Dara Rolins bude vůbec první osobností, se kterou v rámci našeho outletu navážeme dlouhodobou spolupráci. Musíme přiznat, že se už nyní těšíme a jsme si jisti, že nás čeká rok plný vzájemné podpory, zajímavých eventů a nových výzev,“ vysvětluje Jakub Dlouhý, marketingový ředitel Premium Outlet Prague Airport.

Detailní informace k programu jsou k dispozici na stránkách Premium Outlet Prague Airport www.pop.cz nebo na sociálních sítích.

bottom of page