top of page

ZALANDO EXKLUZIVNÍ KAPSULOVÁ KOLEKCE „MALÉ ZMĚNY. VELKÝ DOPAD“ S ČESKÝMI TVÁŘEMI MONIKOU MAREŠOVOU A

Společnost Zalando, která je přední evropskou online platformou pro módu a lifestyle, se spojila s devíti skandinávskými značkami s cílem představit na jaře 2020 exkluzivní udržitelnou kolekci dámského oblečení s názvem Malé změny. Velký dopad. Od Zalanda.

Zalando momentálně nabízí přes 20 000 produktů označených štítkem udržitelnosti od více než 240 různých značek. Devět z těchto značek bylo osloveno ke spolupráci, jejíž výsledkem je ona kolekce: Blanche, Bruuns Bazaar, Designers Remix, Filippa K, Han Kjøbenhavn, Holzweiler, House of Dagmar, Libertine Libertine a Won Hundred.

Lokální tváří této udržitelné kolekce se pro český trh stala módní redaktorka a influencerka Monika Marešová. „Mám obrovskou radost, že jsem se stala součástí Zalando rodiny. Kolekce mě opravdu nadchla,“ říká Monika Marešová, která kolekci nafotila v rámci oficiálního představení v dánské Kodani.

K projektu se připojila a zároveň byla součásti focení i Teri Hodanová, která je nejenom vlivnou českou influencerkou, ale také zakladatelkou platformy na podporu zdravého sebevědomí a seberozvoje GirlsToGirls.eu.

Kolekce Malé kroky. Velký dopad. Od Zalanda. je k dispozici online na zalando.cz od 27. ledna 2020.

bottom of page