top of page

Personalizovaná etiketa pro zamilované

Metaxa Honey Shot představuje unikátní personalizovanou etiketu, kterou přináší jako první v medovém segmentu. Kromě textu nabídne možnost věnovat lahev s fotkou. Akce je směřovaná na květen, tradiční měsíc zasvěcený lásce, kdy mohou zamilovaní jeden druhému věnovat právě lahev s personalizovanou etiketou včetně zamilované společné fotky. A jak na to? Stačí jen pár kliků – navštívit kissyourhoney.com, nahrát fotografii, upravit ji podle vlastní potřeby, vložit vzkaz, zadat svou adresu a odeslat. A pak jen kontrolovat schránku, do které dorazí hotová etiketa. Akce je časově omezená – personalizované etikety lze vytvářet od 1.4. do 30.4. 2016.

Metaxa Honey Shot – mix 5* Metaxy a řeckého medu z Peloponésu – byla v České republice poprvé představena v loňském dubnu a velmi rychle se v medovém segmentu etablovala. Už v únoru 2016 přesáhl prodej 1 milión panáků a dál strmě roste.

Během roku 2016 chystá tým značky Metaxa různé akce na podporu prodeje. Jednou z nich je právě i personalizovaná etiketa: „Využíváme hlavního claimu „Be a Bee, kiss your honey“, který od začátku produkt doprovází. Vzhledem k tomu, že Metaxa Honey Shot cílí především na mladší spotřebitele, připravili jsme tuto zamilovanou akci, která koresponduje s měsícem lásky, květnem“, říká Mária Hrablíková, Brand manažerka značky Metaxa pro Českou republiku a Slovensko.

Akce bude podpořena v off - trade – druhotným vystavením a neck hangery na lahvích, kromě toho i silnou online kampaní a podporou na Facebooku.

bottom of page