top of page

RÉMY COINTREAU ROZŠIŘUJE PORTFOLIO O PRÉMIOVOU ŘADU NEALKOHOLICKÝCH MIXERŮ FEVER TREE

Rémy Cointreau rozšiřuje svou nabídku o ucelenou řadu „English mixers“ značky Fever-Tree, která je světovým lídrem mezi mixery. Důkazem tohoto postavení je i Drinks International 2015 Brands Report, podle kterého značka láme veškeré rekordy jako žádný jiný brand v žádném jiném odvětví. Distribuci prémiových mixerů Fever-Tree přebírá Remy Cointreau v České republice od společnosti Ultra Premium Brands, na Slovensku pak začne s budováním značky na „zelené louce“. Tato progresivní britská firma, kterou v roce 2005 založili Charles Rolls a Tim Warrillow a jejíž hodnota přesáhla 150m liber, je od loňského roku nově zalistovaná na londýnské burze. Jen na startu prodala 69,9 miliónů akcií a vydělala 93,4 miliónů liber. Na českém trhu bude Fever-Tree nově dostupné v šesti příchutích.

Fever-Tree je průkopníkem v oblasti prémiových mixerů používaných k přípravě dokonalých míchaných drinků s destiláty a lihovinami. „Od začátku nám bylo jasné, že jen ty nejkvalitnější suroviny nám zaručí, že naše mixery budou na takové úrovni, jakou si představujeme. Proto jsme objeli takřka celý svět, abychom nakonec našli ty nejlepší chininovníky až v africkém Kongu. Chtěli jsme se dozvědět co nejvíc o tom, jak místní zemědělci chinin zpracovávají, chtěli jsme si být opravdu jisti jeho vysokou kvalitou, a tak jsme s nimi i nějaký čas žili a pracovali na plantážích“, vzpomínají Tim Warrillow, jeden ze spolumajitelů Fever-Tree Limited. Za dobu své existence získala firma pro své výrobky nespočet cen v různých prestižních soutěžích po celém světě. Díky výběru těch nejlepších přírodních ingrediencí, vášni pro špičkovou kvalitu a rigidní „čistotu“ svých produktů bez jakýchkoli umělých přísad je Fever-Tree dnes značkou, kterou doporučují všechny nejlepší bary a restaurace na světě jako absolutní špičku ve svém oboru. Fever-Tree vyváží své produkty do 53 zemí světa.

PREMIUM INDIAN TONIC WATER

Jemnou a originální chuť propůjčuje nápoji Premium Indian Tonic Water řada exotických ingrediencí, mezi které patří ručně lisovaný olej z hořkých pomerančů z Tanzanie a nejkvalitnější chinin z chininovníků, které zakladatelé značky našli až v daleké Demokratické republice Kongo. Veškeré suroviny jsou sklízeny ručně bez použití jakékoliv technologie. Spolu s pramenitou vodou pak dodávají tomuto nápoji jedinečné osvěžující vlastnosti.

MEDITERRANEAN TONIC WATER

Unikátní tonik určený vyznavačům pestrých středomořských chutí. Směs esenciálních olejů z květin, ovoce a bylin z Provence a Sicílie propůjčuje nápoji jemnou květinovou chuť, která skvěle ladí například v kombinaci Hendrick’s ginem. Servíruje se ve vinném skle se snítkou citronového tymiánu či rozmarýnu.

GINGER ALE

Díky směsi několika druhů olejů z exotických zázvorů a pramenité vody se tento ginger ale vyznačuje osvěžujícíc a dokonale vyvázenou chtuí a příjemným aroma. Výborně se hodí především pro míchání s tmavými bázemi, tedy whiskey, bouronem, rumem či brandy.

GINGER BEER

Ginger Beer je nápoj připravovaný podobně jako pivo. Ale pramenitá voda a směs zázvorů, dodávají nápoji nezaměnitelné aroma a unikátní, dlouho doznívající nahořklou chuť.

Čerstvý zelený zázvor z Pobřežní slonoviny - Tim a Charles objevili v západní Africe unikátní druh zázvoru, jehož lehkost a svěžest je vskutku jedinečná a neopakovatelná. Celá úroda místních plantáží je nyní určena výhradně pro značku Fever-Tree.

Zázvor z Nigérie - Nigerijský zázvor má naopak aroma velice intenzivní. To dodává nápojům jejich plnou a hlubokou chuť.

Zázvor z Cochin - Třetí druh zázvoru z indického Cochin perfektně doplňuje předchozí dva. Obohacuje nápoje svou bohatou a zemitou vůní a propůjčuje jim čokoládovou chuť.

Perfektní je pak v kombinaci s nápoji Dark & Stormy.

SICILIAN LEMONADE

Kombinace čerstvé citronové šťávy a ručně vyráběného esenciálního oleje - takzvaného „sfumatrice“ z kůry sicilských citronů pěstovaných na svazích sopky Etny, vytváří originální nápoj vhodný k míchání se všemi druhy rumů, ginů nebo vodek.

PREMIUM COLA

S nápojem Fever-Tree Premium Cola se stanou Vaše drinky opravdu nezapomenutelnými. Jemná citrusová vůně Mexika a nádech madagaskarské vanilky jsou ideální kombinací pro míchání sešpičkovými bourbony a s kvalitní whisky. Kardamon s pomerančovou kůrou a citrusovými tóny pak dodá Vašemu koktejlu jedinečné hořko-sladké aroma.

Prémiové mixery jsou velmi důležitou součástí míchaných drinků. Protože, když nemáte kvalitní mixer, nikdy nemůžete docílit kvalitního míchaného drinku. A protože mixery značky Fever-Tree obsahují jen pečlivě vybrané a nejušlechtilejší suroviny, jsou skvělými partnery pro prvotřídní značky alkoholu z celého portfolia Rémy Cointreau.

bottom of page