top of page

JIŘÍ KALFAŘ, PODZIM.ZIMA 2018 Kolekce „Return of a Queen“

Paulína Pořízková uzavřela show Jiřího Kalfaře na londýnském týdnu módy

Kolekci Jiřího Kalfaře na sezónu podzim/zima 2018, která je hravá a originální, inspiruje prosperující viktoriánská éra ve Velké Británii. Je v ní cítit twist na některé siluety typické pro 19. století jako jsou kápě, korzety, límce, široké sukně a kalhoty ve výrazných barvách kralovské modři nebo zlaté.

Stejně jako v předchozích kolekcích používá Jiří Kalfař i tentokrát recyklované materiály a lokální výrobu v souladu s udržitelný étosem značky a její politikou nulového odpadu.

_________________

Show Jiřího Kalfaře na sezónu podzim/ zima 2018, která proběhla v sobotu 17. února 2018 na londýnském týdnu módy, uzavřela super modelka Paulína Pořízková. Kolekci „Return of a Queen“ tak bude symbolizovat sama Paulína, modely i teatrálnost show. Soundtrack ke kolekci zkomponovala a sama zahrála cellistka Terezie Kovalová, show otevřela Alina Baikova.

_________________

„Pohlcuje mě drama Jiřího dizajnů, a hlavně jeho smysl pro humor – kolekce pracuje s velkou nadsázkou, která se stává hrou. Mám pocit, že s tím kráčí přesně kam chce, kolekce je osobní a opravdová, nenásleduje žádné specifické trendy, což upřímně obdivuju“. – Paulína Pořízková

Paulína kombinuje mateřství, modeling, je příležitostnou herečkou, spisovatelkou a esejistkou a vše zvládá s grácií sobě vlastní. Reprezentuje absolutní krásu a inteligenci. Je bezesporu královnou módního světa a já jsem poctěn, že se vrací ke catwalku právě na mé show.“ – Jiří Kalfař

bottom of page