top of page

Baťa oslavil 25 let úspěšného návratu na český trh a odměnil dlouholetou přízeň svých zaměstnanců za

Oslavy 25 let trvajícího pracovního poměru u 140 věrných spolupracovníků a zároveň jubileum 25 let od znovu otevření prodejen značky Baťa v České republice proběhly 8. března 2018 ve Zlíně. Na místě nechyběli ani zástupci rodiny Baťa – Rosemarie Blyth Baťa, Thomas George Baťa a Thomas Archer Baťa, společně s lokálním managementem firmy a ředitelem firmy pro evropský trh Mathew Cookem. Akci podpořil předseda Nadace Tomáše Bati Pavel Velev.

My jsme na místo vzali novináře a máme radost, že se vše povedlo podle očekávání. Tématu se věnovala třeba Česká televize v TÉTO REPORTÁŽI (začína 25.25).

Společnost Baťa je ikonou tuzemského podnikání, připomínkou českých tradic a původních hodnot, ale i zaměstnavatelem s nadčasovými personálními mechanismy, inovativním řízením podniku a budováním zaměstnanecké loajality. To dokazuje i 140 zaměstnanců, kteří oslaví rovných 25 let výročí jejich pracovního poměru ve společnosti Baťa.

Společnost, která zaměstnává více jak 49 000 zaměstnanců na 4 kontinentech, rekapituluje a je si vědoma důležitosti práce svých zaměstnanců, kteří při budování značky odvedli nedocenitelnou práci. Váží si jejich souznění s firmou a jejími ideály. Stejně jako na jejím počátku i dnes je společnost Baťa zaměstnavatel se stabilním zázemím, dává svým pracovníkům možnost rozvíjet se, odměňuje jejich dosažené výkony a oslavuje pracovní úspěchy.

„Zaměstnanecká věrnost je pro nás důležitou hodnotou a naším cílem je odměnit tyto spolupracovníky speciálním zážitkem. Poděkovat za jejich práci a dlouholetou přízeň přijede vyjádřit nejen ředitel firmy Baťa pro evropský trh Mathew Cook, ale i potomci rodiny - Rosemarie Blyth Baťa, Thomas George Baťa a Thomas Archer Baťa,“ uvádí manažerka lidských zdrojů společnosti Baťa Blanka Ďurišová.

Zároveň s oslavou pracovního jubilea svých spolupracovníků společnost oslaví i 25 let od návratu na český trh a znovu otevření prodejen značky Baťa po celé České republice. V současnosti Baťa provozuje 67 prodejen ve všech krajích České republiky s lokální výrobou některých kolekcí v továrně v Dolním Němčí.

Speciální setkání spolupracovníků se zástupci rodiny Baťa a vedením globální společnosti, které proběhne 8. března 2018 v domovském Zlíně, provede 25 lety podnikání a výsledků firmy, nastínění nové strategie a směru, kterým značka Baťa nadále půjde.

bottom of page