top of page

RED CONCEPT STORE: OÁZA V CENTRU PRAHY

Jedinečnost, dokonalý interiér, exkluzivní capsule módní kolekce nebo první české hair spa – to vše ve zkratce charakterizuje Red Concept Store, který se v červnu otevřel v Praze v prostoru bezprostředně sousedícím se známým Red Salonem. Majitelka Jana Šafářová tak společně s kreativní ředitelkou Mirkou Myšičkou vytvořily místo, které má svůj začátek i konec. Dotažený a příjemný koncept kadeřnického salónu s kavárnou a nyní i s obchodem s českou autorskou módou, kosmetikou, šperky a doplňky, z nichž některé budou k dostání právě jen v Red Concept Store, se nachází v samém srdci Prahy, ve Vězeňské 3. Příjemná oáza klidu a sebe rozmazlování má otevřeno každý všední den od 9.00 do 21.00 a v sobotu od 10.00 do 17.00.

Kurátorka Red Concept Store – designérka Silvie Luběnová, oslovila ke spolupráci přední české

módní návrháře, jakými jsou CHATTY, LA FORMELA, LEEDA, Miro Sabo, Monika Krobová nebo Zoltán Tóth. Vznikly tak exkluzivní capsule kolekce, které jsou k dostání právě jen ve Vězeňské 3. Ať už jde o modely z aktuálních kolekcí nebo známé linie jednotlivých značek, pro Red Concept Store se vždy v něčem liší. Například barvou nebo použitým materiálem. Na místě nechybí ani precizní výběr českých šperkařů, mezi něž patří například BELDA nebo Eva Růžičková, a dalších českých designérů – jmenujme Nastassiu Aleinkavu, Janu Voňkovou, Karlu Olšákovou, BELOVED nebo maestrokatastrof.

Red Concept Store se nespecializuje výhradně na české značky, ale nabízí také pestrý mix zahraničních designérů, kteří skvěle doplňují sortiment obchodu. Nechybí mýdla od francouzských Seam Soap, šperky od značky Skultuna nebo italských Alta Ora, kožešinové tašky a doplňky od značky Letta Nikolety Rajňákové a mnoho dalších.

„Naší vizí je rozmazlování a dokonalý zážitek. Chceme, aby se k nám zákazníci vraceli, a to nejen do kadeřnického salónu, ale i když mají cestu kolem. Jen tak. Nakouknout, popovídat, porozhlédnout se, dát si dobrou kávu. Stejně jako v mateřském Red Salonu jsme měly s Mirkou Myšičkou jasnou představu o interiéru Red Concept Storu, který je podle nás naprosto odlišný od všeho, na co jsme v Čechách zvyklí. Stejně jako na interiéru jsme si daly záležet i na výběru zboží. Je jedinečný, protože ho z velké části najdete jen u nás“, říká Jana Šafářová, majitelka Red Concept Store a Red Salonu.

Kromě kolekcí oblečení a šperků jsou součástí Red Concept Store i první české hair spa přinášející nadstandardní péči o vlasy. Odborníci v hair spa spolehlivě diagnostikují jakýkoliv problém vlasů či vlasové pokožky a profesionálně se postarají o to, aby přestal existovat. Využijí nejrůznější procedury na detoxikaci a posílení vlasu a vyrovnání pokožky od značky Oway, které jsou vyrobeny čistě z přírodních zdrojů a biodynamického zemědělství. Pokud chybí protein nebo jsou vlasy málo hydratované, pak nabídnou proceduru Chemistry od značky Redken, která se soustředí právě na dodání potřebných proteinů či hydratace, díky kterým se vlasy netřepí a mají ideální pružnost. Nechybí ani individuální kůry podle typu vlasů od značky Paul Mitchell, které jsou, stejně jako všechny ostatní, doprovázeny masáží hlavy a rukou, či zázrakem zvaným spa mist. Jedná se o japonský systém kůry založený na principu suché páry, která dokáže objem vlasů zvětšit až trojnásobně, a tak je vlas schopný absorbovat větší množství potřebné péče. V některých případech jsou vlasové procedury doplněné i masáží obličeje, takže má zákazník pocit, že se znovu narodil. V brzké době hair spa nabídne i procedury japonské značky Shu Uemura, jejíž rituály jsou jedinečným a nepopsatelným zážitkem.

Poslední novinkou v hair spa, které vzniklo v rámci Red Concept Store a Red Salonu, je The Face Concept. Ten skrývá neinvazivní antiageing masáže obličeje – originální metodu aktivující všech padesát sedm svalů obličeje. Pomocí přirozených cviků se tak zákazník nejen cítí, ale rázem i prokazatelně vypadá mladší. Zcela přirozené cviky mají blahodárný a téměř okamžitý pozitivní vliv na pevnost a pružnost obličeje. Nikde jinde než v Red Salonu se vám toto nemůže stát!

Všechny současné značky v RED CONCEPT STORE

Royal dux, Atelier Pelcl, BELDA, Nastassia Aleinikava, Jana Voňková, Adéla Fejtková, Karla Olšáková, BELOVED, maestrokatastrof , ALAB, Eva Růžičková, Miro Sabo, Karolína Juříková, Monika Krobová, LA FORMELA, LEEDA, Zoltán Toth, CHATTY, Seam Soap - www.seemsoap.fr, Skultuna - https://skultuna.com/, Studio Carta Angela - angelaliguori.com, Motley London - https://www.motley-london.com/, Nathalie Schreckenberg - www.nathalieschreckenberg.com, Luiny – www.luiny.com, Alta Ora - www.alta-ora.com, Sharp and Dapper - https://www.sharpanddapper.com/, VNESS, BEPART STUDIO, Letta

bottom of page