top of page

ZALANDO STARTUJE AMBASADORSKÝ PROGRAM V ČESKÉ REPUBLICE

Berlín, 11. června 2020 // Zalando, přední evropská platforma pro módu a životní styl, představuje nový ambasadorský program v České republice. Široká skupina lokálních osobností, jakými jsou například módní redaktorka Monika Marešová nebo TikToker Luboš Kulíšek reprezentují hodnoty Zalanda stejně jako různorodost zákazníků této platformy. Spolupráce Zalanda s novou skupinou ambasadorů bude probíhat během šesti měsíců na různých sociálních platformách – Instagramu, TikToku i YouTube.

První ambasadorský program Zalanda v České republice proběhl už minulý rok společně se silnou skupinou youtuberů, mimo jiné s Nikolou Čechovou, Behou Nguyen, Annou Šulcovou, Adamem Machem a Martinem Carevem. V roce 2020 Zalando navazuje na předchozí program a s většinou pokračuje ve spolupráci. Skupinu rozšiřuje o další tváře s cílem oslovit co nejširší publikum, nechybí módní redaktorka Monika Marešová, módní návrhářka Vanda Janda nebo influencerka Tereza Hodanová. Dále spolupracuje s Behou Nguyen, Lubošem Kulíškem, Annou Šulcovou, Nikolou Čechovou nebo zpěvačkami Elou Yababy a Zeou, známým rapperem Pauli Garandem a youtubery Karlem Kovářem a Adamem Machem.

První aktivity společné spolupráce byly spojeny se Zalando globální výzvou #StyleDayFriday, ve které jsou uživatelé sociálních sítí vyzváni ke sdílení jejich nejzajímavějšího outfitu k tématu daného týdne. Více než 50 influencerů v různých zemích včetně zaměstnanců Zalanda se každý týden projektu účastní a inspiruje své komunity prostřednictvím vlastního obsahu, Q&As, live streamu a stories. V České republice se výzvy zatím zúčastnili Beha Nguyen, Vanda Janda, Anna Šulcová, Ela Yababy, Natálie Bagárová, Luboš Kulíšek a Nikola Čechová s tématy jako Home Workout, Flower Power, Runway Myway, Attention Accessories nebo Playing with Patterns.

Výstupy dlouhodobé ambasadorské spolupráce budou využívané také na Zalando kanálech včetně webu, Get the Look, newsletterů nebo sociálních médií.

Spolupracující ambasadoři:

Monika Marešová - https://www.instagram.com/monikamaresova/

Tereza Hodanová - https://www.instagram.com/terihodanova/

Nikola Čechová - https://www.instagram.com/shopaholicnicol/

Karel Kovář - https://www.instagram.com/kovy_gameballcz/

Anna Šulcová - https://www.instagram.com/anasulcova/

Beha Nguyen - https://www.instagram.com/beha_nguyen/

Vanda Janda - https://www.instagram.com/vandajanda/

Luboš Kulíšek - https://www.instagram.com/luboskulisek/

Adam Mach - https://www.instagram.com/adammachyt/

Naty Hrychová - https://www.instagram.com/naty_hrychova/

Ela Yababy - https://www.instagram.com/ela_yababy/

Zea - https://www.instagram.com/this.is.zea/

Paulie Garand - https://www.instagram.com/pauliegarand/

Natálie Bagárová - https://www.instagram.com/natalii_bb/

bottom of page